EUX Landmand grundforløb 1

EUX LANDMAND

Grundforløb 1 er din start på uddannelsen til EUX landmand.

GRUNDFORLØB 1
Grundforløb 1 er for dig, der kommer direkte fra 9. eller 10. klasse eller for dig, som er gået ud af 9. eller 10. klasse for højst ét år siden. Grundforløb 1 er din start på uddannelsen til EUX-landmand. Grundforløb 1 varer 20 uger og vil have en faglig vinkel indenfor landbruget, men det primære formål med forløbet er, at du får et indtryk af landbruget som dit fremtidige erhverv, samt at begynde på de gymnasiefag som skal gøre dig klar til din studentereksamen.

GYMNASIEFAG PÅ GRUNDFORLØB 1 

Dansk C

Engelsk C

Samfundsfag C

ERHVERVSFAGLIGEFAG PÅ GRUNDFORLØB  1

Planter

Værksted – teknik

Kvæg

Gris

Du kommer i praktik hos en landmand i to dage, så du fra starten af din uddannelse får en fornemmelse af hvordan det er at arbejde i landbruget.

OPHOLD I UDLANDET I 3 UGER
På Nordjyllands Landbrugsskole vægter vi internationalt samarbejde højt, da vi mener man kan lære meget både fagligt og personligt ved at tage ud i verden. På EUX-uddannelsen har du mulighed for en 3 ugers praktik i Irland eller Belgien på Grundforløb 1. Her skal du ud at bo hos en landmand og arbejde på gården i 3 uger. Det giver dig en unik mulighed for at opleve landbrug på tæt hold i et andet land, og prøve at stå på egne ben, i en kort periode. En lærer fra skolen følger dig derover og besøger dig ude hos landmanden. På samme måde bliver du hentet af en lærer når du skal hjem igen.

Studievejledere