Charlotte Haahr fejrer 25-års jubilæum

15. september fejrede Charlotte 25-års jubilæum

Charlottes 25-års jubilæum

25 år på samme arbejdsplads sker ikke så ofte, men for Charlotte har det været helt naturligt. Fritid og arbejde smelter sammen, for privat er Charlotte medejer af en kvæggård. Det giver er en naturlig interesse for kvæg og udviklingen i branchen, som hun også underviser i.

Charlotte har de seneste mange år været viceforstander på Lundbæk, men hun fastholder undervisningen for både at være tæt på eleverne, men også tæt på udviklingen i faget.

Når man spørger Charlotte hvad der er det særlige ved Lundbæk, fortæller hun at dét der ikke har ændret sig gennem de sidste 25 år, er det DNA som gennemsyrer skolen. Det er noget særligt, at skolen er et hjem for eleverne og der er stærke traditioner som forbinder sig med netop det. Sammenholdet, fællesskabet og det hjemlige er der fokus på. I dag taler man meget om trivsel, på Lundbæk har det altid været et fokusområde og noget der virkelig har betydning. Det er ikke uden grund, at eleverne på skolen er blandt de elever på ungdomsuddannelserne, som trives allerbedst. Elever kommer tilbage på besøg 10 år senere og har gode minder om deres tid på skolen.

Selvom skolen er vokset gennem tiden, er det lykkes at bevare kulturen på skolen. Charlotte er særlig glad for at være med til at præge stedet, til at blive ved med at beholde de gode relationer. At der er stærke relationer både blandt kollegaer og elever, noget der i den grad styrker fællesskabet og så er vi tilbage ved DNA’et som præger skolen.

Samarbejdet mellem skolen og branchen og også helt unik, uden vores mangeårige samarbejdspartnere ville vi slet ikke kunne drive skolen så tæt på det virkelige landbrug. Det er alt afgørende at landbrugene i regionen vil åbne dørene for os. Det samarbejde er Charlotte enormt stolt og taknemlig over.

Charlotte har en uddannelse som Cand. Agro fra Landbohøjskolen, hun er vokset op på en gård og driver i dag en kvæggård sammen med sin mand og brødre.