Deltids lederuddannelse

Deltids lederuddannelse

Produktionslederuddannelse på deltid

Lederuddannelse på deltid

Produktionsleder

– På deltid – Karriere på fuld tid

Uddannelsen udbydes af landbrugsskoler i partnerskabet for lederuddannelser. Nordjyllands Landbrugsskole er en del af partnerskabet. Deltidsuddannelsen giver dig mulighed for at kombinere job og uddannelse på samme tid.

Deltidsuddannelsen er målrettet dig, der ikke har mulighed for at deltage i en fuldtidsuddannelse. Måske har du egen landbrugsvirksomhed, er mellemleder med produktions- eller medarbejderansvar, eller måske er der andre årsager til at deltidsuddannelsen ved siden af dit landbrugsjob barepasser dig bedst.

Hvad lærer du….

Med udgangspunkt i din daglige gang i landbrugsvirksomheden arbejder du med de tre fagområder i uddannelsen: Produktionsstyring, Praktisk Personaleledelse og Produktionsøkonomi.

De tre fag sættes i spil i forhold til dine daglige arbejdsfunktioner i landbrugsvirksomheden, så du bliver klogere på og får input til de ting, der fylder i din arbejdsdag:

Du lærer med udgangspunkt i dig selv om værktøjer til at samarbejde med kolleger og til at lede og udvikle medarbejdere, herunder motivations- og kommunikationsværktøjer.

Vi dykker ned i økonomien i din produktionsgren med udgangspunkt i den daglige håndtering af datamateriale. Du får skabt overblik over økonomiske forudsætninger, budgetter, budgetopfølgning og regnskabsanalyse.

Dit produktionsfaglige område er udgangspunktet for at komme dybere biologisk og produktionsteknisk. Analyser følges op af vurderinger i forhold til at gennemføre ændringer biologisk eller produktionsteknisk. Du kommer til at argumentere for din planlægning og håndtering af logistik og dine medarbejderes arbejdsindsatser.

Adgangskrav:

Uddannelsen er for dig, der er uddannet landmand, er fyldt 25 år og har relevant erhvervserfaring. Samtidig skal du være nysgerrig på mere og være parat til at afse tiden til et studie samtidig med dit job i erhvervet.

Uddannelsen er gratis, og er ikke SU-berettiget.

Forud for start på uddannelsen vil du gennemføre en kompetence- og studieafklaringssamtale med en underviser. Dette for at give dig og underviserne de bedste vilkår for at udnytte potentialet i uddannelsen.

Start:

Opstart er 31. januar 2024, og du er færdiguddannet Produktionsleder slut december 2024.

Du tilmelder dig her: Produktionsleder | Deltid – (landbrugetslederuddannelser.dk)