L:I:V: LÆR I VERDEN

L:I:V: LÆR I VERDEN

Bliv klogere på vores undervisningskoncept: LÆR I VERDEN

Hvad er l:i:v?

L:I:V står for LÆR I VERDEN og er vores undervisningskoncept.

For at sikre, at du igennem en uddannelse til LUNDBÆK-Agrarøkonom bliver klædt på med de 5 kernekompetencer, så har vi struktureret dette undfervisningskoncept

Formålet med konceptet er at sikre en gennemgående kobling og omdannelse af teori til kompetencer for dig, så du er endnu mere klar til at indtage bestyrelseslokalet som direktør. 

Metoden går basalt ud på du som studerende skal have ”teorierne i hænderne” der hvor de skal bruges, så du ikke bare kan gengive dem på din eksamensdag, men også har  dem mere under huden og omsat til kompetencer klar til brug. 

Konceptet består samlet set af 5 fokus områder: 

Første er Sessions undervisning, hvor formålet er at du som studerende altid får præsenteret et klart fagligt mål med de faglige emner eller aktiviteter, dette uanset om det er klasseundervisning, teambuilding, two-day projekter, fagdage, studieture eller ledelsespraktikken. 

Således du som studerende bliver bevidst om, og kan relatere undervisningen eller aktiviteten i forhold til det faglige formål og dermed have en klar fornemmelse af om du oplever det relevante udbytte.