Mad og drikke

Mad og drikke

Når du flytter ind på Lundbæk, så går du aldrig sulten i seng. Vores kvalitetsbevidste køkkenpersonale er garant for solide måltider hjemmelavet mad.

GOD MAD ER EN SELVFØLGELIGHED!

Vores dygtige køkkenpersonale serverer mad af høj kvalitet. Som elev hos os vil du både få serveret traditionelle danske retter, men vores personale lader sig også gerne inspirere af nye trends og egen fantasi.

Når du er en del af vores kostskole, sørger vi for alle måltider – også de små mellemmåltider. Din dag starter i spisesalen med morgenmad fra kl. 7.30 til 8.00. I formiddagspausen har køkkenet brød, pålæg og frugtfade klar til servering. Når klokken ringer 11.40 er der middagsmad med dagens frokostret samt en stor, indbydende salatbar. Klokken 14.00 er det tid til eftermiddagskaffe med frugt, brød og kage. Aftensmaden serveres ligeledes i spisesalen kl. 17.30, som buffet med lune retter, brød og pålæg. Så der er altid noget for enhver smag. Vi afslutter dagen med aftenkaffe fra kl. 20.00.

Spisesalen er åben hele dagen, så du har altid adgang til kaffe, the, vand, mælk, saftevand og frugt. Du skal medbringe din egen drikkedunk og/eller kaffekrus.