Fritid med indhold

Fritid med indhold

Undervisningen er slut - men ingen tager hjem, fordi alle allerede er hjemme. Fritiden er en af de særlige ting ved landbrugsskolelivet.

På Lundbæk er fritiden er vigtig del af efterskolelivet. Det handler om at dyrke fællesskaber, hvad enten det er i form at idræt, spil eller ud-af-huset-arrangementer. Vi elsker, når I selv tager initiativ til aktiviteter der fremmer fællesskabet, og vi har gjort vores bedste for at stille alle mulige rammer til rådighed.

Rammerne til fysisk aktivitet

Hvis du elsker at dyrke motion, spille en fodboldkamp, eller banke klassekammeraterne i badminton, så står vores store idrætshal til din rådighed. Vi har alt hvad hjertet begærer indenfor fysisk aktivitet i en sportshal. Er du mere til vægtløftning og spinning så har du også adgang til vores fitnesscenter. Hvis du elsker at spænde løbeskoene på fødderne, så ligger den en masse gode ruter i vores område – du kan både løbe i skoven eller langs med Limfjorden.

Social hygge

Vil du gerne hygge med spil eller dyrke fællesskabet på anden vis, så har vi naturligvis også rammerne til det. Vores store fællesarealer med TV, billard og bordfodbold står også altid til elevernes rådighed.

Lærerstyret eller elevstyret fritid?

Vores lærer tager ofte initiativ til nogle fællesaktiviteter i løbet af hverdagsaftenerne. De arrangerer fx en volley turnering, en rundboldkamp når vejret tillader det, eller de planlægger en tur på stadion eller ud og køre gokart. Det bedste, vi ved, er dog når I som elever, selv tager styringen med jeres fritid og inviterer til noget sjov. Det kan fx være en film i auditoriet eller en spontan badmintonturnering