SommerCamp 2021 DAG 1

I foråret begyndte vi at annoncere for vores årligt SommerCamp og der gik ikke lang tid, så begyndte billetterne er blive revet væk. En måned inden afvikling kunne vi melde UDSOLGT – for første gang nogensinde.

? SOMMERCAMP 2021 – DAG 1 ?

Første dag har været MEGA fed! Ikke mindst fordi vi har taget i mod 90 super dejlige unge mennesker – det største antal vi nogensinde har haft på SommerCamp ?
Vi startede dagen at iføre os årets SommerCamp t-sirt ? Efter inkvartering og generel info var der traktorundervisning på programmet samt udarbejdelse af hegn til dyr. Deltagerne fik et lille kursus i traktorkørsel OG fik sågar lov til at køre traktor ? Det var MEGA fedt.
Bagefter kom der dyr ???? og i samme forbindelse kom “skolens” dyrlæge, Kim, på besøg. Alle dyr blev inspiceret og tjekket at de havde det godt ?
Skolens køkkenpersonale lagde også vejen forbi. Vi er meget spændte på, om der er nuggets eller tarteletter på menuen i denne uge ?
Vi afslutter dagen med film, blå, hygge, snolder og afslapning – også glæder vi os til endnu en god dag i morgen ?
Til mor og far: Vi er ikke i tvivl om, at jeres guldklumper kommer til at sove rigtig godt i nat, med alle de indtryk de har fået i dagens løb?
#vierlundbæk #SommerCamp2021 #godnat