Covid-19 – alle elever og ansatte sendes hjem

 

Den 11. marts 2020 ændrede hverdagen sig for mange – inkl. elever og ansatte her på Lundbæk. Alle elever og ansatte blev sendt hjem fra fredag den 13. marts 2020.

Vores daværende forstander, Erik Poulstrup sendte følgende hilsen til skolens elever, forældre og landmænd 🙂

Udover at alle elever og ansatte blev sendt hjem og eleverne skulle omstille sig til at modtage fjernundervisning, så betød Covid-19 også at alle alle forældresamtaler blev aflyst, SommerCamp blev (midlertidigt) aflyst og hverdagen blev forandret.

Den 15. april vendte EUX 2. Hovedforløb tilbage på skolen – klar til fysisk undervisning igen. Alle andre klasser skulle fortsætte med den virtuelle undervisning. EUX eleverne blev placeret i to klasselokaler, vi havde slået sammen, så eleverne kunne opfylde afstandskravene. Vores køkkenpersonale havde sørger for at gøre spisesalen “Covid-venlig” med færre spisepladser, portionsanretninger og håndsprit i lange baner.

Skolen åbner igen

Mandag den 18. maj 2020 åbnede skolen igen op for alle forløb. I 5 dage havde vi kæmpet for at få ministeriet til at ændre deres beslutning og søndag aften 22:41 fik vi den glædelig nyhed at alle forløb må komme tilbage på skolen. Til en ny hverdag med portionsanretninger, afstand og håndsprit i lange baner. Men til trods for alle restriktionerne – så var det SKØNT at have alle elever tilbage på skolen.

Portionsanretninger i spisesalen:

Spisesalen – med færre spisepladser og mere afstand. 

Undervisning i EUX lokalet – med god plads: