Åbent hus 2024

Åbent hus 2024

Åbent Hus

Åbent Hus på Lundbæk 16. januar 2024 kl. 17.00 – 19.00

Er landmandsuddannelsen noget for mig? Skal det være EUD eller EUX? Hvordan er det at være elev på Lundbæk? Er maden god? Hvordan er værelserne? Er der tilstrækkelig plads i mit skab til alle mine ting? Er der plads til et billede af min hund?

Lyder det som spørgsmål som du gerne vil have svar på, så er det en god idé at komme til Åbent Hus på Lundbæk.

Vi begynder i spisesalen, hvor vores forstander Jakob Autzen og viceforstander Charlotte Haahr, vil fortælle jer alt om uddannelsen til landmand.

Vores skønne elever vil også være til stede og dele deres erfaringer med at bo og lære på skolen, samt hvordan det er at være i praktik.

Efterfølgende vil vi spise sammen med eleverne, så I får mulighed for at opleve den unikke atmosfære, der hersker på skolen. Når vi er færdige med at spise, vil der være rundvisning, hvor I kan få et indblik i vores faciliteter og se, hvordan eleverne bor.

Hvis du vil spise med, vil vi af hensyn til køkkenet gerne vide besked. Derfor kan du tilmelde dig “Spisning til Åbent Hus” her.

Kom og bliv klogere på dit uddannelsesvalg. På Lundbæk kan du uddanne dig til Landmand, både som EUD og EUX. Med EUX får du samtidig en studentereksamen som kan give dig mulighed for at læse videre på en række videregående uddannelser. Med både EUD og EUX har du mulighed for at læse videre her på Lundbæk som Produktionsleder og Agarøkonom.

Er du student kan du også begynde på Landmandsuddannelsen, du vil kunne opnå merit for nogle af de fag, du allerede har haft på gymnasiet. Inden du begynder, vil du komme til en kompetenceafklarende samtale med en vejleder, hvor I afklarer, hvor langt dit uddannelsesforløb kommer til at vare.

Når du besøger os til Åbent Hus, får du mulighed for at se hvordan vi bor på skolen, høre om uddannelserne og se faciliteterne. Vores vejledere er også klar til at tage en snak med dig.

Læs mere om landmandsuddannelsen her